COACHING TJENESTER


Sun Coaching tilbyr en rekke ulike coaching tjenester. Vi arbeider prosessrettet, og legger opp tilnærmingen etter dine behov. Klikk deg inn på de ulike coaching tjenestene for å lese mer, og ta gjerne kontakt med oss dersom du har spørsmål.

PERSONLIG COACHING

Personlig coaching er et virkningsfullt partnerskap som kan hjelpe deg i å løse dine problemer, realisere dine ønsker og få mer kvalitet i ditt liv. Det er en vei til å gjenoppdage din styrke og dine mangfoldige ressurser.

Les mer ›

LIVSCOACHING

Livscoaching baserer seg på ett team samarbeid hvor du og din coach arbeider sammen for å finne ut hva du VIRKELIG ønsker deg – det som du driver mot, men som tilsynelatende er vanskelig å nå.

Les mer ›

KARRIERECOACHING

Karrierecoaching vil hjelpe deg å avgjøre hvor du står og hvor veien går videre. I samarbeid med din coach vil du kunne oppnå mer, raskere.

les mer ›

PARCOACHING

Parcoaching er for dem som ønsker å få et bedre forhold enn de allerede har. Dette kan man oppnå gjennom dypere forståelse av den annen part, og ved å ta i bruk ressurser og verktøy som kan bidra til å opprettholde og utvikle et sunt og lykkelig parforhold.

Les mer ›

KRISEHÅNDTERING

Livet er langt og hendelsene mange, og vi kan ikke unngå at vi utsettes for store fysiske eller psykiske påkjenninger til tider. Støtte, omsorg, informasjon og kunnskap om vanlige følelsesmessige reaksjoner etter store påkjenninger, kan gi oss et bedre grunnlag for å hjelpe oss selv og andre.

Les mer ›